Hjem Nyheter Sargeant presses i kampen om det siste ledige setet

Sargeant presses i kampen om det siste ledige setet

Foto: Williams Racing

19 av årets 20 førere vil fortsette i Formel 1 neste sesong, men det er ikke sikkert at det samme gjelder for sistemann.

Silje Nikoline Fikse Blom

Når slutten av årets sesong nå kommer stadig nærmere begynner tiden å renne ut for Williams-fører Logan Sargeant. Presset øker ikke minst ettersom hans sete i Williams er det eneste som fortsatt står ledig på neste års grid.

Williams som fra før har sikret deg Alex Albons tjenester også neste sesong har tilsynelatende vært relativt fornøyd med Sargeants rookie-sesong, men med flere dårlige resultater, en rekke kostbare krasjer og stadig null poeng i mesterskapet sitter han ikke nødvendigvis trygt i teamet.

Han har selvsagt fortsatt muligheten til å forbedre seg i sesongens seks siste løp. Sargeant som ble ble signert etter kun en sesong i Formel 2 som Nicolas Latifis erstatter er klar over hva som krever.

– Ja, jeg vet hva jeg må gjøre. Det starter med å kutte ut disse feilene og levere rene helger, uttalte han ifølge Formula1.com etter løpet i Singapore.

Teamkamerat Alex Albon har utkvalifisert Sargeant i hvert eneste løp, og i mesterskapet står han med 16 poeng. Sargeant har på sin side brutt fem av løpene, og han har aldri fulført høyere enn 11.plass.

Om Sargeant forsvinner ut rapporteres det om at Liam Lawson og Felipe Drugovich er de heteste kandidatene til å ta over. De tre kjempet mot hverandre om Formel 2-seiere i 2022, og nå er det altså et fast Formel 1-sete de alle er ute etter.

LES OGSÅ: Ricciardo og Tsunoda fortsetter