Hjem Nyheter Stenshorne kvalifiserte til første rad

Stenshorne kvalifiserte til første rad

Foto: Dutch Photo Agency / FRECA

Stenshorne er godt i gang med sesongens siste løpshelg.

Martinius Stenshorne og resten av FRECA-førerne avslutter denne helgen sesongen på tyske Hockenheim. Ettersom de har selskap av flere andre mesterskap, blant annet DTM med Dennis Olsen og ADAC GT4 med Emil Gjerdrum, er det ikke tid til å kjøre både kvalifisering og løp søndag.

Derfor ble den kvalifiseringen til løp to kjørt fredag ettermiddag mens løpet kjøres på søndag. Lørdag gjennomføres både kvalifisering og det første løpet som vanlig. 

Hokksund-gutten kjørte i den andre gruppen hvor han var raskest med tiden 1:36,819, men Andrea Kimi Antonellis tid fra den første gruppen var bedre og det er dermed italieneren som starter i pole position med Stenshorne ved siden av seg på første rad. 

Andrea Kimi Antonelli har allerede blitt kåret til årets FRECA-mester mens Martinius Stenshorne står igjen som den beste rookie-føreren. Fortsatt er det kamp om andreplassen for Stenshorne som har 22 poeng å gå på ned til Tramnitz som ligger som nummer tre. Tramnitz starter søndagens løp fra tredje startposisjon.