Hjem Nyheter Hamilton ut mot Horner: – overhodet ikke sant

Hamilton ut mot Horner: – overhodet ikke sant

Foto: Jiri Krenek

Lewis Hamilton benekter Christian Horners påstand om at briten har vært i samtaler om en overgang til Red Bull.

Martin Blakstad Oddstøl

I et intervju Daily Mail publiserte denne uken fortalte RedBull teamsjef Christian Horner at teamet har vært i samtaler med Lewis Hamilton om en overgang.

– Vi har hatt flere samtaler i løpet av årene om en overgang for Lewis, sa Horner.

Horner hevdet at det hadde vært samtaler så sent som i begynnelsen av inneværende år, uten at sjokkovergangen var i nærheten av å bli en realitet.

Horner sa i tillegg at det var Lewis Hamilton som hadde tatt initiativ og kontaktet Horner i et håp om å få til en overgang.

– De har nådd ut noen ganger. Senest tidligere i år kom det en henvendelse om det ville være interesse for en overgang. Jeg tror det var seriøse samtaler, sa Horner.

– Overhodet ikke sant

I forkant av helgens Abu Dhabi GP har Lewis Hamilton naturligvis blitt konfrontert med Horner sine uttalelser, og briten forteller en annen historie om hva som skjedde.

– Det er overhodet ikke sant. Jeg har ikke snakket med Christian (Horner) på veldig lenge. Så vidt jeg vet har ingen av mine representater snakket med dem heller, sier Hamilton til den franske TV-kanalen Canal Plus.

Hamilton bekrefter at han var i kontakt med Horner så sent som i begynnelsen av 2023, men at en overgang aldri var samtaleemne.

– Han sendte meg en melding tidligere i år på min gamle telefon. Jeg så ikke meldingen før en god stund senere. Jeg sendte en melding tilbake der jeg gratulerte han på den gode jobben de har gjort, og at jeg håper å kunne utfordre dere snart.

– Det var det. Så jeg skjønner egentlig ikke hva han snakker om, konkluderer Hamilton.