Hjem Nyheter Russell toppet siste trening i Abu Dhabi

Russell toppet siste trening i Abu Dhabi

Foto: Mercedes

En rolig treningsøkt før kvalifiseringen senere i dag med George Russell som var raskest ute på banen med begge McLaren-bilene rett bak med Lando Norris og Oscar Piastri.

Silje Nikoline Fikse Blom

Sesongen siste treningsøkt gikk sømløst med få førere som kjørte av banen og de fleste klarte å holde bilen innenfor de hvite linjene. Track limits er noe som kan være en større problem under både kvalifisering og selve løpet på søndagen, spesielt i sving 16 rett før mål strekningen. Etter at Sainz krasjet i FP2 har de slipt ned banen i sving 3 med 2 millimeter for å unngå at det skal skje igjen.

George Russell i Mercedes var raskest i alle tre treningsøktene og ser sterk ut til kvalifiseringen, et annet team som også ser ut til å være sterke på denne banen er McLaren. FIA har kommet med en ny regel til resten av helgen, det er nemlig ikke lov til og kjøre forbi i pit Lane exit lengre.

Top tre i førermesterskapet er nå avgjort og det er med Max Verstappen, Sergio Perez og Lewis Hamilton som avgjør topp 3. 4.plass står mellom Carlos Sainz, Fernando Alonso og Lando Norris og vil bli avgjort på søndag.

Kvalifiseringen starter klokken 15.00 norsk tid.