Hjem Nyheter FIA avslutter omstridt Wolff-etterforskning

FIA avslutter omstridt Wolff-etterforskning

Foto: Sebastian Kawka/Mercedes F1,

Det ble en kortvarig etterforskning etter kritikk fra flere hold.

Det internasjonale bilsportforbundet har avsluttet etterforskingen av en eventuell interessekonflikt hos Toto og Susie Wolff. Forbundet uttaler at de er fornøyde med Formula One Managements systemer for å unngå at konfidensiell informasjon deles.

Den opprinnelige bekymringen oppsto etter et oppslag i det omstridte Buisness F1 Magazine. Der ble det hevdet at der kon en kommentar fra Toto Wolff som visst nok kun kan ha vært basert på informasjon fra noen ansatt i Formula One Management, noe Susie Wolff er som sjef for F1 Academy. 

Det ble også hevdet at teamsjefer hadde klaget til FIA, men etter at samtlige team fastslo at de ikke hadde gjort det har etterforskningen nå blitt avsluttet. 

LES OGSÅ: Går hardt ut mot FIA etter anklager