Hjem Nyheter Stenshorne på pallen i sesongstarten

Stenshorne på pallen i sesongstarten

Martinius Stenshorne imponerte under sesongens første løp i Formula Regional Midtøsten.

Kristian Nielsen

Den 17 år gamle nordmannen hadde en pangstart på løpet. Han kjørte seg opp fra sin 7. startposisjon til en 4. plass under den første runden. Stenshorne ble så hengende litt etter de tre foran i rundene som kom. Lagkamerat Taponen (Finland) på 2. plass og Wharton (Australia) på 3. plass vartet opp med en kjempefight som tilbød Martinius muligheten til å tette luken som hadde blitt etablert.

Med tydelig preget dekk for australieren kunne Stenshorne kjøre seg forbi med 10 miniutter igjen på klokka. For seere så øynet vi et mulig håp om at nordmannen skulle ta seg forbi finnen også med raskere rundetider. Men, etter noen runder var det bare for Stenshorne å bli liggende å ta vare på 3. plassen.

LES OGSÅ: Steiner letter på sløret om Haas-exiten

Det var ingen som kunne gjøre noe med Taylor Barnard. Briten startet fra første startposisjon og hadde den beste starten og beholdt førsteplassen. Han kunne kjøre sitt eget løp. Med konstante rundetider på lave 1.44-tallet og til og med høye 1.43 runder kjørte Barnard opp imot halvsekundet raskere enn resten av feltet per runde.

To nye løp står for tur søndag. Der starter Stenshorne henholdsvis som nummer syv og nummer tre.

Alle løpene kan du se via Formel-1.no her!