Hjem Nyheter Stenshorne nummer to etter nordisk duell 

Stenshorne nummer to etter nordisk duell 

Foto: Dutch Photo Agency.

Martinius Stenshorne kjempet seg til nok en pallplass.

Martinius Stenshorne startet helgens første av tre løp som nummer fire, men han avanserte raskt opp til tredjeplass. Etter at den første runden var overstått tok det heller ikke lang tid før Mari Boya var passert, og andreplassen var norsk. 

En sikkerhetsbil sørget for at luken til ledende Tuuka Taponen ble visket ut, og i den rullende omstarten presset nordmannen sin finske teamkamerat i kampen om ledelsen i løpet. Så fulgte flere runder med intens racing mellom Stenshorne, Taponen og Theophile Nael der de vekslet på å lede an feltet. Etterhvert fikk Taponen igjen kontroll, og han dro litt fra Stenshorne som fullførte løpet som nummer to.

I helgens andre løp ble griden reversert blant de ti fremste basert på resultatet i det første løpet, og Stenshorne startet dermed som nummer ni. Unggutten kjørte seg oppover feltet også denne gangen, og kom i mål som nummer fem. Søndag 15:50 norsk tid kjøres helgens tredje og siste løp, og da starter nordmannen som nummer fem. Det løpet kan du se her!