Hjem Nyheter Norris forlenger med McLaren

Norris forlenger med McLaren

Foto: McLaren

Lando Norris blir værende hos McLaren.

McLaren annonserte fredag at de har forlenget kontrakten med Lando Norris. Dermed er det klart at han blir værende i Papaya-farger også fra 2026 i det som omtales som en flerårig avtale. Det er ikke kjent akkurat hvor lenge kontrakten varer.

– Det er ingen andre steder ejg heller vil være. Jeg er stolt over å si at jeg blir værende hos McLaren, la oss fortsette med det vi har startet på, uttaler Norris.

McLaren hadde en svak start på 2023-sesongen, men de imponerte mange med en rekke pallplasser i siste halvdel av sesongen. Det er knyttet stor spenning til om det britiske teamet kan være like konkurransedyktig, eller kanskje enda raskere, i 2024. Teamet har allerede vist frem sitt livery for årets sesong, og skal vise frem selve bilen 14. februar.

LES OGSÅ: Leclerc forlenger med Ferrari