Hjem Nyheter Autosport: Red Bull tilbyr Albon opsjon på 2026-kontrakt

Autosport: Red Bull tilbyr Albon opsjon på 2026-kontrakt

Foto: Red Bull Content Pool

Red Bull er ifølge rapporter interessert i å hente tilbake Alex Albon. 

Silly season er I gang for fullt etter at det ble klart at Lewis Hamilton går fra Mercedes til Ferrari neste sesong. I etterkant har ryktene gått om at Alex Albon kan være mannen Mercedes går for i søken etter en erstatter, og selv om spekulasjonene roet seg litt da det ble klart at Albons kontrakt med Williams gjelder ut 2025-sesongen er det en kjent sak at en kontrakt i Formel 1 ikke er verdt stort mer enn papiret det er skrevet på. Samtidig tror flere at det gode forholdet mellom Mercedes og Williams kan hjelpe på. 

Men nå har også Red Bull involvert seg i det hele. Forrige ukes rapporter om at teamet har tilbudt Albon en flerårs-kontrakt fra 2025 viser seg i følge Autosport å ikke stemme, men de kan samtidig melde om at Red Bull er interessert i å sikre seg Albons tjenester fra 2026. 

Red Bull skal visst nok ha tilbudt Albon en førsteopsjon på hans tjenester fra 2026-sesongen. Om en slik avtale skulle gått i orden ville det betydd at Red Bull har muligheten til å bringe han tilbake til teamet i tre år fra og med 2026, når Williams-kontrakten har løpt ut. Om Albon er villig til å gå med på en slik avtale samtidig som andre team står med ledige seter er dog usikkert. 

LES OGSÅ: Visa RB presenterer ny profil