Hjem Nyheter Formel-1.no lanserer podkast

Formel-1.no lanserer podkast

I tillegg til å lese artikler på Formel-1.no og se vårt innhold i sosiale medier kan du nå også sjekke ut vår splitter nye podkast!

Den har fått navnet Tangeringspunktet, og kan allerede nå høres der du hører podkast eller sees på vår YouTube-kanal. I panelet finner vi Joakim Stenløs, Fredrik Nilsen og Hedda Wehrmann som gjennom hele sesongen vil snakke om aktuelle teamer fra Formel 1-sirkuset. Hold også øyne og ører åpne for spennende gjeste-innslag! Abonner gjerne slik at du får opp våre nye episoder med en gang de slippes, eller følg med på vår podkast-side.

Den første episoden er tilgjengelig allerede nå, og handler om Silly season. Hvorfor går Lewis Hamilton til Ferrari? Hvem skal følge i hans fotspor i Mercedes? Hva gjør Carlos Sainz nå? Og har egentlig noen tenkt på Valtteri Bottas?

Episode to handler om Andretti som nylig fikk avslag fra Andretti.