Hjem Nyheter Die Telegraf: Ansatt skal ha takket nei til forlik

Die Telegraf: Ansatt skal ha takket nei til forlik

Foto: Dan Istitene / Getty Images)

Uroen rundt Christian Horner fortsetter etter at nye opplysninger stadig dukker opp i den nederlandske avisen Die Telegraf.

Red Bull skal ha blitt oppfordret til å fremskynde etterforskningen av teamsjef Christian Horner. Så langt har det vært forventet at et resultat ikke ville være klart før rett før årets første løp, men opplysninger på fredag tyder på at en avgjørelse kan komme tidligere.

Horner møtte med en uavhengig advokat utnevnt av Red Bull sist uke på et sted i London og tilbrakte ni timer med å gi sin side av historien. Red Bull-sjefen var til stede under teamets RB20-lansering i Milton Keynes på torsdag, og selv om han innrømmet at det var en forstyrrende, var han tydelig på at han ikke hadde noen intensjon om å trekke seg.

Avisen påstår at den upassende oppførselen var av seksuell natur, men en talsmann for Red Bull sier at «det ville ikke være passende for oss å kommentere før etterforskningen er fullført.»

Hevder det er tilbudt forlik
Die Telegraf hevder at et forlikstilbud på £650 000 ble sendt til den kvinnelige ansatte kort tid før nyheten ble offentliggjort, men ifølge Daily Mail har Horners advokat har nektet for at noe slikt tilbud ble gitt.

LES OGSÅ: Verstappen om forholdet til Horner

Under lanseringen var Horner tydelig på at han fokuserte på den nye sesongen:
– Det er uunngåelig at det har vært en forstyrrelse, men teamet er veldig samlet. Alle er fokusert på sesongen som kommer, akkurat nå er det business som vanlig. Støtten har vært fantastisk.

Ford følger med
Mark Rushbrook som er sjef for Ford Motorsport, har uttalt at den amerikanske bilgiganten forventer «svært høye standarder for oppførsel og integritet». Det ble kjent i i fjor at Ford blir Red Bulls motorpartner for 2026-sesongen.

Foran denne helgens Daytona 500 sa Rushbrook, den globale sjefen for Ford Performance Motorsport, at Ford venter på utfallet av etterforskningen.

– Som et familieselskap, og et selskap som holder seg til svært høye standarder for oppførsel og integritet, forventer vi det samme fra våre partnere sa Rushbrook til Associated Press.