Hjem Nyheter Dennis falt til åttende

Dennis falt til åttende

Det så lovende ut lenge for Dennis Hauger, men nordmannen gikk til slutt over mål på en skuffende åttendeplass. Foto: MP Motorsport / Dutch Photo Agency

Det ble ikke den starten på Formel 2-sesongen Dennis Hauger hadde håpet på.

Det så lovende ut lenge for Dennis Hauger i lørdagens hovedløp, og da sikkerhetsbilen måtte ut for andre gang snuset aurskogingen på en pallplass. Men slik skulle det ikke bli.

Det ble dramatikk i starten da Isack Hadjar spant inn i den første svingen. Dennis Hauger smatt da forbi og tok seg opp på tredjeplass. Isack Hadjar ble stående sidelengs i svingen og fikk stans på motoren. Uten mulighet for å komme i gang igjen måtte sikkerhetsbilen ut på banen. I restartet slet Dennis med tempo på sine harde dekk, og ble forbikjørt av en rekke førere som hadde startet løpet på de myke dekkene.

Da Dennis gjorde sitt depotstopp skulle rollene reverseres. Da Dennis Hauger lå på fjerdeplass etter at både sikkerhetsbilen måtte ut igjen var også Atle Gulbrandsen og Stein Pettersen sikre på at det skulle bli et knallresultat.

Dennis klarte derimot ikke å utnytte softdekkene som håpet. I restarten ble Dennis forbikjørt av estlandske Paul Aaron som også var på de myke dekkene. Estlenderen kjørte seg senere opp og tok den siste pallplassen. For Hauger gikk det motsatt vei da nordmannen også ble passert av MP-Motorsport kollega Franco Colapinto. På den siste runden ble Dennis også forbikjørt av både Kush Maini og Gabriel Bortoleto. Hauger måtte derfor ta til takke med en åttendeplass.

Da ble det liten trøst at Dennis Hauger fikk satt løpets raskeste rundetid.

– Jeg synes ikke dette er et særlig godt løp av Dennis skal jeg være helt ærlig. Mye har gått i hans retning med sikkerhetesbiler og straffer, men tempo har ikke vært så godt som man skulle håpet, sa kommentator Atle Gulbrandsen på direkten.