Hjem Nyheter Jos Verstappen hardt ut mot Horner

Jos Verstappen hardt ut mot Horner

Foto: Red Bull Content Pool

Jos Verstappen gjør sitt for å akselrere Red Bull-kaoset.

 I lørdagens sesongåpning var det Max Verstappen som dominerte fullstendig. Attpåtil var det teamkamerat Sergio Perez som sikret andreplassen, og Red Bull kunne ikke hatt en bedre start på sesongen. 

Men det er på banen. 

Av banen overskygges prestasjonene fullstendig av den pågående saken rundt Christian Horner. 50-åringen har blitt anklaget for upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt, og selv om Red Bulls eksterne etterforskning frikjente han på alle punkter er saken langt fra over av den grunn. Et døgn senere ble en mappa med påståtte bevis mot Horner sendt ut, og saken har på ingen måte stilnet.

Etter løpet uttalte Verstappens far Jos Verstappen seg til flere medier. Til nederlandske De Telegraaf fortalte han at det ikke kan fortsette på denne måten, og at situasjonen driver folk fra hverandre. Samtidig benektet han påstander om at han selv har vært invovlert i spredningen av de påståtte bevisene mot Horner. 

– Det ville ikke gitt mening. Hvorfor skulle jeg gjort det når Max gjør det så bra her?

Til den britiske tabloidavisen Daily Mail sa han blant annet at Horner spiller offerkortet når det egentlig er er han som skaper problemene. 

BBC skriver at han fortalte kanalen at han hadde gitt kommentarer til de to nevnte avisene etter en uenighet med Horner. Hva sønnen mener om det hele er uvisst. 

BBC rapporterer videre at dette kan helle bensin på bålet hva gjelder det påståtte vinglende forholdet mellom Horner og Helmut Marko, der Verstappen-leiren skal ha støttet Marko i en tidligere uenighet.  Samtidig ryktes forholdet mellom den Thailandske Yooidhya-familien og Mateschitz (nå sønn Mark journ. Anm.) som sammen eier Red Bull med henholdsvis 51 og 49 prosent av aksjene å ikke være det beste.

Denne saken er levert i samarbeid med Parc Fermé. Les hele saken her – og om du ikke er abonnent enda får Formel-1.nos lesere 300 kroner i avslag med rabattkoden F123.