Hjem Nyheter Martinius ser frem mot nye muligheter i Australia

Martinius ser frem mot nye muligheter i Australia

Martinius Stenshorne er på plass i Melbourne. Foto: Dutch Photo Agency

Martinius Stenshorne ruller snart i gang sin andre Formel 3-helg. Som de andre rookie-førerne i mesterskapet har ikke Hokksund-gutten kjørt på gatebanen i Melbourne før, og med få dekksett og lite treningstid tilgjengelig har han ikke all verdens av muligheter til å gjøre seg kjent med banen før tidene begynner å gjelde i kvalifiseringen. 

– Det gjør det jo litt vanskeligere så klart. Jeg håper vi kjører litt flere runder i treningen enn vi gjorde i Bahrain, for da ble det jo bare to runder, forteller Stenshorne til Parc Fermé.

Mens det ble en poengløs helg i Bahrain for Stenshorne sikret hans erfarne teamkamerat Luke Browning seieren i hovedløpet. Selv er Stenshorne glad for at teamet fikk bilen til å fungere bra i sesongstarten, og han håper å være nærmere sin britiske teamkamerat denne gangen. 

– Jeg har jo så klart fordelen av at jeg kan sammenligne data med han. Også er jo det bare det å vite at bilen fungerer da. Jeg var jo ikke så langt bak på testing, så jeg vet jeg kan klare å være nærmere enn det jeg var nå. Det blir bare det å jobbe på videre, slår han fast. 

– Hva vil du være fornøyd med i Australia?

Som vanlig har jeg ikke satt meg noen mål, men jeg håper jo på at det går litt bedre enn i Bahrain.

Denne saken er levert i samarbeid med Parc Fermé – les hele saken her! Om du ikke har tegnet abonnement enda får Formel-1.nos lesere 300 kroner i avslag med rabattkoden F123