Hjem Nyheter Hauger på pallen i sprintløpet

Hauger på pallen i sprintløpet

Foto: MP Motorsport © 2024 Dutch Photo Agency

Silje Nikoline Fikse Blom

Det ble en kaotisk start på lørdagens sprintløp i Formel 1 da Pepe Marti og Gabriel Bortoleto krasjet inn i murveggen etter kontakt med Isack Hadjar. Sikkerhetsbilen måtte ut på banen for å samle feltet, og da løpet kom i gang igjen var Hauger nummer ni. Nordmannen passerte både Maloney og O’Sullivan før sikkerhetsbilen igjen måtte komme ut på banen da Antonelli, Verschoor og Aron havnet i grusfella,

Da løpet nok en gang ble restartet var Hauger på fjerdeplass. Til slutt klarte Hauger å passere Maini og han endte løpet på tredjeplass over mål. I etterkant av løpet ble Stanek flyttet frem som vinner og Hauger til andreplass ettersom at Hadjar fikk en ti sekunders straff for hendelsen i starten.