Hjem Nyheter Horner ønsker ikke å utelukke Red Bull-signering for Sainz

Horner ønsker ikke å utelukke Red Bull-signering for Sainz

Foto: Scuderia Ferrari Press Office

Etter at Sainz vant Australia Grand Prix har spekulasjonene rundt en potensiell retur til Red Bull-systemet satt fart. 

Carlos Sainz vant helgens Australia Grand Prix på imponerende vis da Max Verstappens seiersjsnaser brant opp allerede på den fjerde runden. 

Spekulasjonene går naturligvis for fullt rundt hvor Sainz som ikke har kontrakt neste sesong vil ende opp, og en het kandidat til å signere spanjolen er Red Bull. 

– Vi ønsker å stille med det beste førerparet vi kan i Red Bull, og noen ganger må du se utenfor systemet også, fortalte Red Bulls teamsjef Christian Horner etter søndagens løp ifølge Motorsport.com, før han fortsatte: 

– Du har hatt en veldig rask, arbeidsledig fører som vinner dagens løp. Så markedet er rimelig flytende med enkelte førere. 

På ytterligere spørsmål om Horner ville vurdert å ta Sainz tilbake i Red Bull-systemet hvor han kjørte for Toro Rosso i 2016 og 2017 utelukker ikke Horner muligheten. 

– Basert på en prestasjon som det kan du ikke utelukke noe, sa Horner. 

Sainz linkes til flere lag i paddocken, og det virker til å være alt for tidlig til at en avgjørelse er tatt. 

Mercedes-sjef Toto Wolff er på sin side fortsatt tydelig på at han vil ta et steg tilbake og monitorere situasjonen hva gjelder hvem de skal signere som Hamiltons erstatter. Det til tross for at det kan medføre at førere de ønsker seg kan ende med å signere for andre team. I tillegg til Red Bull og Mercedes linkes Sainz av flere til Sauber og Aston Martin i en silly season som ser ut til å bli svært vanskelig å spå utfallet av.

I siste episode av Formel-1.nos podkast Tangeringspunktet diskuteres Carlos Sainz comeback-seier, og ikke minst om spanjolen kan returnere til Red Bull-systemet.