Hjem Nyheter Formel 1 E-sport returnerer etter kaos

Formel 1 E-sport returnerer etter kaos

Slik kan det se ut når Formel 1 arrangerer simracing-mesterskap, men det har blitt lite av det denne vinteren. Her fra 2018. Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Formel 1s egne simracing-mesterskap har blitt arrangert siden 2017, men tross noen års erfaring har denne sesongen vært av det kaotiske slaget. Sesongen rullet i gang i Sverige i fjor høst med to løp i programmet, men etter at Thomas Ronhaar vant rundt Bahrain International Circiut kunne ikke løp to kjøres grunnet tekniske problemer. Siden den gang har det vært stille. 

Nå returnerer omsider mesterskapet med et tettpakket program de neste ukene. I løpet av to arrangement skal hele 11 løp gjøres unna før en mester kan kåres. 

Fra 10. til 12. april skal det kjøres løp på banene Jeddah, Red Bull Ring, Silverstone, Spa, Zandvoort og Austin. Fra 7. til 9. april avsluttes sesongen med Mexico, Sao Paulo, Las Vegas, Qatar og Abu Dhabi. 

Levert i samarbeid med Parc Fermé