Hjem Nyheter Formel 3-test: Stenshorne topp 10

Formel 3-test: Stenshorne topp 10

Foto: Dutch Photo Agency

Martinius Stenshorne og resten av Formel 3-griden har de tre siste dagene testet i Barcelona. Tirsdag gjorde Stenshorne unna 37 runder hvor den raskeste av de holdt til 15. plass i ettermiddagspasset. 

Onsdag satte Stenshorne sin bestenotering over de tre dagene med 1:27,061 som holdt til en 7. pass i morgenpasset, før det ble en tredjeplass på ettermiddagen da tidene tilsa et større fokus på lengre stint og løpssimuleringer. Totalt kjørte Stenshorne 79 runder onsdag. 

Torsdag startet morgenøkten med vått føre og etterhvert en opptørkende bane, og Stenshorne gjorde unna 41 runder. Hans beste tid på 1:27,844 holdt til 11. plass, før en rolig siste økt resulterte i 15. plass og tiden 1:32,088. 

På tvers av de tre dagene var morgenpasset på onsdag det raskeste med tanke på rundetider, og Stenshorne endte i så måte som syvende raskest over de tre testdagene. 

Neste gang tidene teller er på 17. mai da det er duket for kvalifisering på Imola.

Denne saken er levert i samarbeid med Parc Fermé