Hjem Nyheter F2-test, dag 1: Hauger tredje raskest

F2-test, dag 1: Hauger tredje raskest

Dennis Hauger. Foto: Dutch Photo Agency

Selv om det fortsatt er en stund til neste Formel 2-løp er Dennis Hauger likevel i aksjon ettersom det denne uken kjøres tre testdager i Barcelona. Tidene betyr som kjent nødvendigvis ikke stort i seg selv, men Hauger startet likevel på topp i det første av tirsdagens to pass.

I det andre passet tok det lang tid før Hauger satte en rundetid, og han ble til slutt nummer 18 på resultatlisten. Tiden fra morgenpasset holdt likevel til en tredjeplass på totallisten gjennom dagen. MP-føreren kjørte til sammen 78 runder i løpet av den første testdagen. 

Passet ble forøvrig også avbrutt av et rødflagg da Andrea Kimi Antonelli kjørte ut, men bilen hadde såpass minimale skader at italieneren som nylig testet Mercedes’ Formel 1-bil fra 2021 kunne kjøre nye runder sener i passet. Senere forårsaket også Zac O’Sullivan et rødflagg, og tirsdagens kjøring ble i praksis avsluttet litt før tiden da regnværet meldte sin ankomst. 

Testingen fortsetter onsdag og torsdag.

Levert i samarbeid med Parc Fermé