Hjem Nyheter Zhou forventet ikke Hülkenberg-signering

Zhou forventet ikke Hülkenberg-signering

Foto: Sauber

Sauber-fører Guanyu Zhou innrømmer at han ble overrasket over arbeidsgiverens tidlige signering av Nico Hülkenberg. Tyskeren skrev under en flerårig kontrakt med teamet, noe som gjør at han vil lede de inn i Audi-æraen i 2026. 

– Hele kunngjøringen, det er litt tidligere enn jeg forventet, men det endrer egentlig ikke min tilnærming, forteller Zhou til pressen før helgens løp i Miami. 

Signeringen betyr at det kun er et sete igjen å kjempe om for Zhou og teamkamerat Valtteri Bottas. I tillegg linkes en rekke andre førere til det ledige setet – ikke minst Carlos Sainz.

LES OGSÅ: Går fra McLaren til Alpine

Zhou tror likevel det er muligheter for å bli værende.

– Jeg tror Andreas Seidl ser på alle de forskjellige alternativene, inkludert meg og Valtteri, fortsatte Zhou som også innrømmet at han undersøker andre muligheter. 

Om Sauber-døren lukkes tippes Zhou av mange å være på vei ut av sporten, men det kan likevel være ledige seter for kineseren. Blant annet kan en retur til Alpine hvor han hadde tette bånd som juniorfører være mulig om en av dagens førere ikke ender med en forlengelse. 

– Jeg tror forholdet fortsatt er der, og når det gjelder muligheter tror jeg de er der, men hvor store? Jeg er ikke sikker, det er for tidlig å si. Men selvfølgelig, jeg undersøker og ser hvor det fungerer best for meg, forteller kineseren. 

Se sendetider for helgens løp her!