Hjem Nyheter Vowles bekrefter: Williams i samtaler med Newey

Vowles bekrefter: Williams i samtaler med Newey

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Adrian Newey forlater Red Bull i starten av 2025, og spekulasjonene går for fullt rundt hvor han kan ende opp om det ikke er pensjonisttilværelsen som venter.

Aston Martin og Ferrari skal begge være svært interessert i hans tjenester, og ifølge flere rapporter er det Ferrari som ligger best an. Gazetta della Sport har tidligere rapportert at teamsjef i Ferrari Fred Vasseur møtte Newey i London tidligere denne uken. 

Fredag ble det også klart at Williams hiver seg inn i kampen. Teamsjef James Vowles snakket med Newey for en uke siden da det begynte å bli tydelig at han ville forlate Red Bull. 

– Jeg har kjent Adrian en stund uansett, og jeg snakket med ham fredag. Jeg er sikker på at vi snakkes igjen snart også, sa Vowles til Motorsport.com

Vowles innser dog at Williams har en stor jobb foran seg før de kan kalle seg et toppteam, og at det kan påvirke deres tiltrekningskraft. 

– Jeg tror vi også må være fornuftige med det. Samtalene våre med ham har vært svært enkle. Men likevel, er vi i diskusjoner? Ja. Veldig enkle diskusjoner. Men for å svare på spørsmålet ditt, ville det vært et drømmelag? Ja, sier han til samme nettsted.