Hjem Nyheter F1 Academy får Netflix-serie

F1 Academy får Netflix-serie

Foto: F1 Acadeny

F1 Academy: Formel 1s kvinneserie som denne helgen er inne i sin andre løpshelg for sesongen kjøres på Formel 4-nivå har som mål å hjelpe kvinnelige førere oppover på stigen. I år har det ført til at regjerende mester Marta Garcia skal kjøre Formula Regional Europa for Iron Dames, forøvrig sammen med Doriane Pin som er storfavoritt til å vinne F1 Academy denne sesongen. 

Nå blir mesterskapets historie også TV-underholdning. En serie som skal følge mesterskapet både foran og bak kullissene kommer på Netflix i 2025, og det er Reese Witherspoon som står bak produksjonen. 

– Vi vil inspirere og myndiggjøre den neste generasjonen unge kvinner, og Netflix vil åpne opp F1 Academy til et globalt publikum av eksisterende og fremtidige fans, forteller F1 Acadmey-sjef Susie Wolff. 

LES OGSÅ: Dette må du vite om F1 Academy