Hjem Nyheter Albon forlenger med Williams

Albon forlenger med Williams

Foto: Williams

Alexander Albon hadde allerede en kontrakt med Williams som strak seg ut til og med neste sesong, men i dagens førermarked var situasjonen likevel noe usikker. 

Nå er all tvil feid til side ettersom Alex Albon har skrevet under på en ny flerårig avtale med teamet. Dermed er det klart at Albon vil lede Williams inn i en ny æra med nye reguleringer fra 2026-sesongen. 

– Jeg er utrolig glad for å bli værende med Williams og fortsette å jobbe med et så talentfullt og dedikert team av folk. Det har vært en vanskelig start på året, men siden jeg kom inn i Williams har vi gjort stor fremgang sammen og jeg har sett de store endringene som foregår bak kullissene for å ta oss til fronten av griden, uttaler Alex Albon. 

Williams har hatt en vanskelig start på årets sesong, og de har fortsatt til gode å ta et poeng. Om det er Logan Sargeant, Andrea Kimi Antonelli eller noen helt andre som skal kjøre sammen med Albon neste sesong er fortsatt uvisst.