Hjem Nyheter Poengene glapp for Stenshorne etter straff

Poengene glapp for Stenshorne etter straff

Martinius Stenshorne. Foto: Dutch Photo Agency

Etter at Martinius Stenshorne ble annonsert som McLaren-junior denne uken har det vært en tøff helg rent sportslig. I sprintløpet ble det kun 22. plass, og i hovedløpet startet Hitech-føreren som nummer 17. Denne gangen hadde han dog ikke tenkt til å la poengene glippe.

Etter en god start hvor han tjente et par posisjoner kom han seg omsider Nikita Bedrin til 14. plass, og derfra gikk det unna for Stenshorne. Fører etter fører ble passert, og til slutt var Stenshorne nummer ni ute på banen. Mot slutten av løpet fallt han ned igjen til 10. plass, men han krysset likevel mållinjen blant de 10 beste. Som kjent gir det vanligvis poeng i mesterskapet, men slik ble det ikke.

Stenshorne fikk nemlig en 10 sekunders straff for å ha presset Nikita Bedrin ut av banen, og han endte dermed opp på en poengløs 14. plass.

I fronten var det Tridents Sami Megetounif som tok seieren foran Oliver Goethe og Leonardo Fornaroli. For Stenshorne venter nye muligheter allerede kommende helg da det er klart for løp i Monaco.