Hjem Nyheter Poengløst hovedløp for Dennis Hauger

Poengløst hovedløp for Dennis Hauger

Foto: Dutch Photo Agency

Dennis Hauger startet søndagens hovedløp fra 13. startposisjon, men allerede i starten falle han ned til 15. plass. I duell med Pepe Marti ble situasjonen verre da Hauger havnet utenfor banen, noe som på resultatlisten sendte han ned til 19. plass. 

Etter noen forbikjøringer ute på banen endte Hauger opp i en gjeng som alle slet med å komme seg forbi Roman Stanek. Da Stanek omsider var passert og alle førerne hadde gjennomført sitt obligatoriske pitstopp var Hauger nummer 12. 

Foran han lå mesterskapsleder Zane Maloney, men Hauger rakk ikke å avansere noen flere førere før han krysset mållinjen for siste gang. Dermed endte han uten poeng denne helgen, og i mesterskapet er han nå nummer fire.

I fronten var det Isack Hadjar som tok seieren foran Gabriel Bortoleto og Joshua Dürksen. Hauger og de andre er i aksjon igjen allerede kommende helg når sirkuset ruller inn i Monacos gater.