Hjem Nyheter Formel 3, Monaco: Rødflagg og regn i helgens eneste trening

Formel 3, Monaco: Rødflagg og regn i helgens eneste trening

Foto: Dutch Photo Agency

I Monaco er det trangt på banen og trangt om tiden, og helgens Formel 3-trening ble derfor kjørt allerede på torsdag. 

Stenshorne og de andre som ikke har kjørt i Monaco tidligere mistet verdifull treningstid da Tasanapol Inthrapuvasak havnet i barrieren og forårsaket et rødflagg tidlig i treningen. Da de etter hvert kom i gang igjen tok det ikke lang tid før også Callum Voison sto fast i barrieren, og treningens andre rødflagg var er faktum. 

Før Stenshorne hadde rukket å teste vannet ved en ordentlig rundetid ble nok en gang de røde flaggene veivet da Sami Meguetounif mistet kontrollen i et plutselig regnvær. 

Da førerne slapp ut igjen med 12 minutter igjen på klokka var banen fuktig, og samtlige førere hadde regndekk på sine biler. Denne gangen ble det noen runder med uavbrutt kjøring frem til målflagget kom ut.

Ettersom ikke alle rakk å sette en konkurransedyktig tid på tørt føre er det lite å lese ut fra resultatlisten, men det var Gabriele Mini som avsluttet på topp foran Leonardo Fornaroli og Dino Beganovic. Martinius Stenshorne ble nummer 14. 

Se alle helgens sendetider her!

LES OGSÅ: Slik fungerer F2- og F3-kvalifiseringene i Monaco