Hjem Nyheter Formel 3: Mini-seier da Martinius slapp seg bakover

Formel 3: Mini-seier da Martinius slapp seg bakover

Foto: Dutch Photo Agency

Fra 28. startposisjon var det i praksis håpløst å avansere til poengplass for Martinius Stenshorne. Som varslet på forhånd benyttet han muligheten til å slippe seg helt bakerst for å kjøre i fred.

Det kulminerte i raskeste rundetid, men det betydde naturlig nok ikke poeng siden han ikke var i nærheten av å fullføre blant de ti beste. Stenshorne fullførte løpet som nummer 26. Han fikk forøvrig en 10 sekunders straff for å ha kjørt på innsiden av kerbsen i starten i løpet.

I fronten var det Gabriele Mini som startet i pole position foran Christian Mansell og Luke Browning. De tre krysset også mållinjen i samme rekkefølge, og det er nå Gabriele Mini som leder mesterskapet sammenlagt. Etter åtte løp i årets Formel 3-mesterskap står vi nå med åtte ulike løpsvinnere.