Hjem Nyheter Nye rykter: Aston Martin leder Newey-kappløpet

Nye rykter: Aston Martin leder Newey-kappløpet

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Stjernedesigneren Adrian Newey fases ut av Red Bull i større og større grad, og neste sesong står han fritt til å gå til et nytt team. Det er uvisst om 65-åringen i det hele tatt fortsetter i sporten, og om han blir værende i sporten vet vi ikke hvor han velger å ta turen. 

Ferrari har i flere måneder blitt omtalt som den mest sannsynlige destinasjonen, men en noe uventet rapport fra Auto Motor und Sport om at teamet ikke lenger var interesserte har sådd tvil om dette. 

Skal man tro den britiske tabloidavisen The Times er det nå Aston Martin som står i pole position til å signere Newey. Tidligere har det vært avslørt at Lawrence Stroll kom med et lukrativt tilbud under Saudi-Arabia Grand Prix, og nå rapporteres det om at de to har hatt møter på teamets nye fabrikk. 

Blant andre team nevnes også Williams som en seriøs kandidat. De spekulasjonene har i stor grad oppstått i sammenheng med at Alex Albon og muligens Carlos Sainz skal kjøre for teamet, men ifølge samme avis skal ikke Newey ha tatt en avgjørelse om egen fremtid enda.