Hjem Nyheter Stenshorne på pallen i sprintløpet

Stenshorne på pallen i sprintløpet

Martinius STENSHORNE #15 Hitech © 2024 Dutch Photo Agency

For første gang startet Martinius Stenshorne helt fremst i et Formel 3-løp ettersom han ble nummer 12 i kvalifiseringen, og i sprintløpet snus startrekkefølgen blant de 12 fremste. 

Han falt dog to plasser bakover i feltet til fordel for ART-duoen Christian Mansell og Nikola Tsolov før sikkerhetsbilen måtte ut på banen for å samle opp feltet før den første runden var ferdigkjørt. 

På runde fem kom løpet i gang igjen, og Stenshorne ble liggende på tredjeplass i flere runder. På runde 17 smalt det for Sebastian Montoya og sikkerhetsbilen måtte ut for å samle opp feltet. Stenshorne rakk akkurat å komme seg forbi Mansell og opp på andreplass før sikkerhetsbilen ble sendt ut. Løpet ble restartet med en runde igjen å kjøre, og Stenshorne holdt fast på andreplassen til mål.

Søndag starter nordmannen som nummer 12 i hovedløpet.