Hjem Nyheter Poengene glapp for Martinius Stenshorne

Poengene glapp for Martinius Stenshorne

Martinius Stenshorne. Foto: Dutch Photo Agency

Levert i samarbeid med Parc Fermé

FORMEL 3: Martinius Stenshorne hadde en god start på søndagens hovedløp fra 12. startposisjon, men etter å ha vært oppe på 10. plass falt han ned igjen til 13. plass før den første runden var ferdigkjørt. 

Etterhvert kom han seg forbi Christian Mansell, Tim Tramnitz og Sebastian Montoya til en poenggivende 10. plass, men en tur utenfor banen gjorde at Tramnitz og Mansell kom seg forbi nordmannen igjen. 

På runde 14 kjørte Noel Leon ut i grusfella, noe som gjorde at Stenshorne tjente en posisjon. I tillegg fikk Tim Tramnitz og Alex Dunne 10 sekunders straffer, noe som medførte at Stenshorne i praksis lå på 9. plass. 

Etter hvert kom Stenshorne seg også forbi Laurens Van Hoepen til det som i praksis var en foreløpig 8. plass. Men så fikk Stenshorne en fem sekunders straff for track limits, og det endte dermed med 12. plass og null poeng. 

Stenshornes teamkamerat Luke Browning startet løpet fra pole position og sikret også seieren i løpet. Han tar samtidig over ledelsen i mesterskapet. Neste helg er det duket for nye løp på Silverstone, men der finner vi ikke Martinius Stenshorne ettersom han er utestengt fra løpshelgen som en konsekvens av å ha kjørt GB3-løp på banen tidligere i år.