Hjem Nyheter Lovende utgangspunkt for Hauger

Lovende utgangspunkt for Hauger

Foto: Dutch Photo Agency

Fredrik Nilsen

Fredag kjørtes kvalifiseringen til den tredje løpshelgen på like mange uker og Dennis Hauger får et godt utgangspunkt til søndagens hovedløp. Nordmannen leverte en god kvalifisering og starter søndagens hovedløp fra tredje startposisjon. På raden foran seg blir han å finne Isack Hadjar fra beste startspor og Victor Martins fra andre startposisjon.

Dette betyr at Hauger starter lørdagens sprintløp fra åttende startspor, mens Kimi Antonelli starter løpet fra første startspor med Zane Maloney ved siden av seg.

Dennis var i toppen i store deler av kvalifiseringen og viste et veldig godt tempo gjennom hele kvalifiseringen. En som ikke traff like godt var mesterskapslederen Paul Aron, som starter begge helgens løp fra 12. startposisjon.