Hjem Nyheter F3-sprint: Arvid Lindblad vant på hjemmebane

F3-sprint: Arvid Lindblad vant på hjemmebane

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Martinius Stenshorne får ikke lov til å kjøre helgens Formel 3-løp på Silverstone etter å ha kjørt GB3-løp på samme bane tidligere i år. 

Uten nordmannen til start var det Noel Leon som lørdag kveld startet fra reversert pole position, men Premas Arvid Lindblad tok ledelsen i løpet etter en god start. 

Løpet skulle blitt kjørt langt tidligere på dagen, men et betydelig regnvær førte til en utsettelse. Da førerne til slutt fikk kjørt sprintløpet var det under tørre forhold, men etter fire runder måtte sikkerhetsbilen likevel ut for å samle feltet etter en krasj mellom Oliver Goethe og Max Esterson. 

Ut på den åttende runden kom løpet i gang igjen med en rullende omstart, og Lindblad holdt fast på ledelsen. Briten tok til slutt seieren i løpet foran Noel Leon og Matias Zagazeta, og i mesterskapet er Lindblad nå nummer tre bak Luke Browning og Gabriele Mini.