Hjem Nyheter Qatar avlyser sesongåpningen i MotoGP

Qatar avlyser sesongåpningen i MotoGP

Foto: Red Bull
Konsekvensene av virusepidemien er i ferd med å gjøre store innhugg i årets sesong. I dag ble det klart at sesongåpningen i MotoGP er avlyst – årsaken er at alle flyvninger fra Italia er kansellert som følge av coronaviruset.

Riktignok vil Moto2 og Moto3 gå av stabelen som planlagt – dette fordi disse allerede har vært i Qatar for testingen som ble avsluttet i dag.

LES OGSÅ: Kan Australia være i fare for Ferrari

I en pressemelding heter det:
«Som et resultat av utbruddet av coronaviruset har ført til at Qatar har innført reiseinstruksjoner som blant rammer passasjerer fra Italia. Fra og med i dag vil alle passasjerer som kommer til Doha med direktefly fra Italia, satt i karantene i minst 14 dager.»

Dette er neppe gode nyheter for Formel 1…