Hjem Nyheter Imponerende opphenting av Hauger

Imponerende opphenting av Hauger

Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool //
Etter en vanskelig kvalifisering der Dennis fikk slettet bestetiden sin, leverte han en god innsats under dagens løp på Spa.

Igjen er det kvalifiseringen som er Dennis Haugers store hemsko, for i løpssammenheng fortsetter Dennis Hauger å levere sterk kjøring. Fra en 28. startposisjon etter gårsdagens taktiske bom og ørlille førerfeil i sitt eneste forsøk, så klarte 17-åringen å klatre gjennom omtrent halvparten av feltet gjennom de 17 rundene som ble kjørt på over syv kilometer lange Spa-Francorchamps.

I mål endte nordmannen altså på en 15. plass, men igjen gir dette svært dårlig betalt sammenlagtmessig da det er de ti beste som tar poeng. Trøsten er at han nå har et vesentlig bedre grunnlag med en 15. startposisjon til søndagens løp, hvilket kan gi nordmannen et ørlite håp om poeng dersom han fortsetter med samme tempo og racecraft søndag.

LES HOS PARCFERME.NO: Føler seg godt mentalt rustet i motgangen: – Jeg bryr meg ikke om hva andre folk tror

Seieren gikk til Lirim Zendeli, tyskeren som ved siden av å være raskest på kvalifisering også kanskje hadde den smarteste strategien. Dette var også Zendelis første seier for sesongen. Franske Theo Pourchaire fortsetter å imponere og tok andreplassen, mens David Beckmann sikret tredjeplassen.

Denne saken er levert i samarbeid med Parcferme.no