Hjem Nyheter Grosjean og Kevin Magnussen vil forlate Haas-Ferrari etter denne sesongen

Grosjean og Kevin Magnussen vil forlate Haas-Ferrari etter denne sesongen

Foto: Andy Hone / LAT Images)
Det gikk som ryktene lenge har tydet på – både Romain Grosjean og Kevin Magnussen vil forlate Haas-Ferrari etter denne sesongen.

Teamsjef Günter Steiner takket begge førere for innsatsen.

– Jeg vil takke både til Romain og Kevin for den jobben og dedikasjonen de har viste over flere år hos oss i Haas. Romain var en sentral del av etableringen i teamet da vi lette etter en fører med både erfaring og fart. Resultatene hans tidlig i 2016 var en viktig bevis, ikke bare for talentet hans – men også for den jobben som teamet hadde lagt ned. Da Kevin kom sesongen etterpå så vi at begge biler hevdet seg og tok poen.

LES OGSÅ: Renault ser ikke 2021 som en mellomsesong

Steiner sier at de har mange gode minner sammen – særlig fra 2018 da teamet ble nummer fem sammen.
– Det er mye racing igjen i 2020 – det har vært et krevende år, og førerne har gitt alt. Vi setter stor pris på de tilbakemeldingene de har kommet med, og det vil bidra til å ta oss videre – helt frem til siste løp i Abu Dhabi.

LES OGSÅ: Silly season tatt til et nytt nivå

Det er ikke klart hvem som skal kjøre for Haas neste sesong, men vi vet at Nikita Mazepin er en av flere førere som har vært i samtaler med teamet. Det er også mulig at Ferrari ønsker å bruke en plass til en av sin juniorer.