Hjem Nyheter Williams gjør slutt på spekulasjoner

Williams gjør slutt på spekulasjoner

George Russell kan risikere å havne i Mercedes-garasjen som reservefører neste sesong... Foto: Mercedes - Steve Etherington
Nye eiere har skapt usikkerhet rundt hvem som skulle kjøre for Williams neste sesong – i dag ble imidlertid både George Russell og Nicholas Latifi bekreftet som førere i 2021.

Da Claire og Sir Frank Williams solgte teamet til Dorilton, spekulerte mange i at teamet kunne velge Sergio Perez foran Russell neste år.

LES OGSÅ: ikke vanskelig å ta ett år til

Under løpet i Portugal ville ikke den nye teamsjefen Simon Roberts hverken bekrefte eller avkrefte teamets førere for 2021 – men i dag var altså det hele klart.

Jeg forårsaket sannsynligvis litt forvirring i forrige uke, det beklager jeg, sa Roberts.

Han sier at teamet ikke ønsket å kommentere førersituasjonen – men at de hadde forsøkt å formidle at ingenting hadde forandret seg.

George Russell har vært tydelig på at han hadde kontrakt med teamet også for neste sesong, og at ryktene ikke hadde gjort ham usikker på plassen.

LES OGSÅ: Syv tilfeller av COVID-19 i Racing Point

– Det er aldri hyggelig å høre spekulasjoner om at jobben din – men jeg har vært trygg på hva jeg står for og var sikker på ting ikke ville endre seg inn mot 2021, selv med alle spekulasjonene som gikk rundt.