Hjem Nyheter Fantasy Sånn treffer du på denne runden i Fantasy

Sånn treffer du på denne runden i Fantasy

Lando Norris, er definitivt en fører du bør vurdere denne runden. Foto: McLaren
Kampen om seieren står ofte mellom noen få, skal du lykkes i F1 Fantasy må du treffe på førerne lenger bak i feltet.

Kampen mellom Ferrari og McLaren kan avgjøre hvor god denne runden blir for deg i F1 Fantasy – men det er noen andre muligheter også for den som er villig til å ta noen sjanser.

Forrige helgs løp på Imola var mildt sagt kaotisk – og det gjorde nok at flere spillere ikke fikk de poengene de forventet.

LES OGSÅ: Bottas og Hamilton toppet hver sin trening

Spørsmålet er som så ofte ellers:
Skal du satse tungt for å ta igjen de tapte? I så fall må du kanskje treffe på noen kupp som kan gjøre den store forskjellen.
Eller beholder du oppsettet fra forrige helg, og satser på at vi får et løp som utvikler seg lit mer normalt.

Her er noen ting du må sjekke ut mens du fortsatt har tid til å forandre på laget ditt.

Klatrere
Det er to førere som har steget mellom løpene, Lando Norris og Charles Leclerc, som begge har økt prisen med 0,3. Det er de to som har steget mest i verdi siden Imola – fulgt av Max Verstappen med 0,2.

Faller
Sergio Perez er en fører som har hatt det litt tøft, både på banen og i Fantsy. Verdien har sunket med 0,1 – det samme gjelder Esteban Ocon.

Fernando Alonso fikk poeng etter tidsstraffen til Kimi Räikkönen, men det har ikke vært en veldig god start på sesongen og han har ramlet med 0,2 siden Imola. Det samme gjelder Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas og Sebastian Vettel – alle har slitt i forhold til teamkompisen.

På teamsiden er det Aston Martin som faller mest med 0,2.

Les også: Tyrkia erstatter Canada

Disse må du ha
Det kan se ut som det er lurt å sikre seg Lando Norris eller Charles Leclerc – begge ser ut som trygge poengplukkere.

Til tross for at de kjemper mot eldre og mer erfarne førere i teamene, har begge vist at de har god fart og et overtak på teamkompisene.

Om du ikke har gjort byttene dine enda – er det trolig smart å sikre seg Max Verstappen. Han ser sterk ut – og er fortsatt rimeligere enn hovedkonkurrent Hamilton.

Verdt å sjanse på?
Til tross for at han måtte bryte, hadde Sebastian Vettel en langt bedre helg på Imola enn i Bahrain. Problemer med bremsene før løpet ga ham ikke den beste starten. Skulle han finne tilbake til gammel form så kan han vise seg å være et kupp.

En annen fører er Yuki Tsunoda. Japaneren har kanskje satset litt over evne – men har definitivt noe som kan gi deg verdifulle poeng.

Estaban Ocon har vært bedre enn teamkompis Alonso – han kan være verdt å kikke på denne runden.

Styr unna
Det eneste teamet som ble passert med to runder på Imola var Haas. Både Mick Schumacher og Nikita Mazepin komme til å fortsette å slite, og teamet har gjort det klart at denne sesongen nærmest bare er transport til neste år.

Nicholas Latifi har aldri vært raskere enn George Russell i en kvalifisering – og få ting ser ut til å endre seg stort heller denne helgen.

Fernando Alonso er dyr – både for Alpine og for deg i Fantsy. Med en pris på 15 millioner vil han trolig spise mer av ressursene enn han faktisk er verdt.

Våre favoritter:

Førere:
Max Verstappen (25.3)
Charles Leclerc (17.7)
Lando Norris (13.7)
Lance Stroll (13.6)
Esteban Ocon (9.6)

Team:
McLaren (18.8)

Ikke glem å melde deg på ligaen Viaplay Motor F1
https://fantasy.formula1.com/league/157950