Hjem Nyheter Mercedes raskest på trening 1 og 2

Mercedes raskest på trening 1 og 2

Foto: Mercedes AMG - Jiri Krenek
Dagens to treninger i Barcelona bekreftet tendensen fra resten av sesongen – det blir en kamp mellom Mercedes og Max Verstappen.

På dagens første trening var det Bottas som var den raskeste, men et rødflagg gjorde at flere av teamene fikk snudd litt rundt på planene, og ga oss ikke at for mange svar.

Det var vår game venn Robert Kubica som fikk låne bilen til Kimi Räikkönen i den første treningen, men spant ut i den modifiserte sving 10 – og sørger for at treningen ble stoppet i 10 minutter.

LES OGSÅ: Dennis på pole

Derfor tok det lang tid før Red Bull kom ut på de myke dekkene, men da Verstappen endelig kom ut satte han treningens nest raskeste tid, foran Lewis Hamiton.

På den andre treningen var det Lewis Hamilton som var raskest foran Bottas, mens Max Verstappen ikke havnet langt bak etter å ha avbrutt sin beste kvalifiseringssimulering.

Det var varmere og mer vind på dagens andre trening, og både Bottas, Hamilton og Verstappen satte runder på mediumdekk.

Treningen ble avbrutt etter 10 minutter, da det be virtuell sikkerhetsbil etter at Carlos Sainz Jr. skadet bilen sin etter et møte med kerbsen i sving 9 og la igjen litt bildeler på banen.

Hamilton var 0.139 sekund raskere enn Bottas – men finnen fikk beskjed over radioen om at briten hadde kjørt med en annen motorinnstilling – noe som teamet sa ville utgjøre nettopp – en tidel.