Hjem Nyheter Mike Krack blir ny teamsjef i Aston Martin

Mike Krack blir ny teamsjef i Aston Martin

Det er ikke lenge siden Aston Martin fortalte at Otmar Szafnauer hadde forlatt teamet, nå har de hentet den tidligere sjefen for BMW Motorsport, Mike Krack til jobben.

Aston Martin varslet i dag også at de vil vise sin AMR22 den 10. februar.

Etter at Marcin Budkowski forlot Alpine, har det gått rykter om at han ville gå til Aston Martin, mens Sazafnauer ville ta hans plass hos det franske teamet.

LES MER: Ferrari med aggressivt frontdesign i 2022

Nå er det altså klart at Krack er mannen som skal føre Aston Martin videre mot et ambisiøst mål om å vinne mesterskap.

Mannen som skal lede Aston Martin Cognizant Formula One Team, har ledet BMWs internasjonale motorsportsatsing siden 2014.

Det betyr at han har vært ansvarlig for satsingen som BMW har gjort både i Formel E, GT og IMSA – samt satsingen som er planlagt for langdistanseracingen som inkluderer 24-timers løpet på Le Mans.

Før dette jobbet Krack for Porsche Motorsport og for Sauber den gang de var BMW-Sauber.

– Det er en fantastisk mulighet å få lede Aston Martin Cognizant Formula One Team, og jeg er svært glad for den tilliten jeg er vist av Lawrence [Stroll] og Martin [Whitmarsh] – og for at de har gitt meg denne fantastiske mulighet. Jeg har jobbet innenfor motorsport i over 20 år, og har jobbet i F1 med Sebastian Vettel i 2006 og 2007 da jeg var ingeniør i BMW Sauber og han var teamets testfører. Jeg har enorm respekt for hans ferdigheter, og gleder meg til å jobbe med ham igjen, sier Krack i dagens pressemelding fra teamet.

Martin Withmarsh sier at Krack var helt riktig mann for den jobben som skal gjøres i Aston Martin i tiden fremover.