Hjem Nyheter F1 Schumacher blir tilgjengelig for McLaren

Schumacher blir tilgjengelig for McLaren

Mick Schumacher kjørte for Haas forrige sesong. I år vil han være tilgjengelig for Mercedes og McLaren. Foto: Carl Bingham / LAT Images.

Tyskeren vil som sin forgjenger i reservesetet hos Mercedes være tilgjengelig også for andre lag om det skulle bli nødvendig.

Joakim Stenløs – i samarbeid med Parcferme.no

Mick Schumacher har som kjent ikke et fast sete kommende sesong etter at han mistet setet i Haas til fordel for Nico Hulkenberg. I år er han derfor reserve hos Mercedes, og ikke ulikt slik ordningen var for forgjengeren Nyck de Vries vil også Schumacher være tilgjengelig for andre lag.

I første omgang vil dette gjelde McLaren, som annonserte ordningen Onsdag ettermiddag. IndyCar-fører Alex Palou er også annonsert som reservefører hos McLaren denne sesongen, men det er grunn til å tro at han nå står bak Schumacher i køen om muligheten skulle by seg.

LES OGSÅ: Atle Gulbrandsen peker på Haugers tøffeste konkurrenter