Hjem Nyheter Vettel aktuell for Aston Martin-innhopp

Vettel aktuell for Aston Martin-innhopp

Sebastian Vettel. Foto: Aston Martin F1.

Felipe Drugovich er foreløpig Aston Martins plan B, men Strolls skade kan også føre til et kortvarig comeback for Sebastian Vettel.

Joakim Stenløs

Lance Stroll er ute med skade etter en sykkelulykke på trening, og det er fortsatt usikkert når han vil returnere til paddocken. Enkelte kilder rapporterte at kanadieren var tilbake i simulatoren allerede denne helgen, men dette har i ettertid blitt avkreftet.

Teamet uttaler søndag at de fortsatt holder muligheten åpen for at Stroll returnerer før åpningshelgen i Bahrain kommende uke, men om ikke det skjer er det Felipe Drugovich som vil være deres førstevalg. Fjorårets Formel 2-mester vil i så fall få sin Formel 1-debut.

LES OGSÅ: Hva har vi lært fra tre dager med testing?

Aktuell til Jeddah

Men om Stroll blir ute i en lengre periode kan det altså gå mot en retur for Sebastian Vettel. Teamsjef i Aston Martin Mike Krack er klar på at ingenting er bestemt, og avslører heller ikke om den fire ganger verdensmesteren er interessert i å gjøre en retur. Men han bekrefter i alle fall til Autosport at de har snakket sammen.

– Jeg har hatt noen telefonsamtaler med Sebastian, fortalte han.

Vettel vinker farvel – men kanskje blir det en siste dans? Foto: Aston Martin F1.

Sebastian Vettel kunne ved en retur passende nok notert seg for sitt 300. grand prix-løp, og utgjort en svært merittert duo sammen med Fernando Alonso. Situasjonen rundt Stroll er dog fortsatt såpass uavklart at det er vanskelig å si noe både om løpet i Bahrain og det påfølgende løpet i Saudi Arabia.

– Jeg vet ærlig talt ikke på dette tidspunktet. Han er så klart vår plan A, vi vil ha Lance tilbake i bilen, men vi må vente å se hva han og legene sier, fortsetter Krack.

Saudi Arabia Grand Prix kjørers 19. mars, to uker etter åpningsløpet i Bahrain kommende helg.

Se alltid oppdaterte sendetider her!