Hjem Nyheter Red Bull avkrefter AlphaTauri-salg

Red Bull avkrefter AlphaTauri-salg

Foto: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

AlphaTauri skal ikke selges ut av Red Bull-systemet – det er godt nytt for Dennis Hauger.

Joakim Stenløs

Helt siden Red Bull-grunnlegger Dietrich Mateschitz død har ryktene om et mulig salg av AlphaTauri florert. Onsdag kom teamsjef Franz Tost med en uttalelse hvor han avkrefter at et salg er på trappene. 

– Jeg har hatt noen veldig gode møter med Oliver Mintzlaff, som bekreftet at aksjonærene ikke kommer til å selge Scuderia AlphaTauri, og at Red Bull vil fortsette å støtte teamet i fremtiden. Alle disse ryktene er grunnløse, og teamet må forbli fokusert på sesongstarten for å prestere bedre enn i fjor, uttaler Tost. 

Det er godt nytt for blant annet Dennis Hauger som ville mistet et naturlig steg inn i Formel 1 om Red Bull ikke lenger skulle hatt to lag i Formel 1. Det er derimot ikke like godt nytt for Andretti og andre aktører som ønsker seg inn i sporten. De hadde nok gjerne kjøpt seg inn i et eksisterende lag ettersom at å bli det ellevte laget på griden har vist seg å være en utfordrende øvelse.

LES OGSÅ: Tost plasserer Hauger bak Lawson og Hadjar i F1-køen