Hjem Nyheter Lance Stroll friskmeldes til Bahrain

Lance Stroll friskmeldes til Bahrain

Foto: Aston Martin F1

Kanadieren er friskmeldt til årets første løp, og reservekabalen til Aston Martin kan dermed legges i skuffen igjen for denne gang. 

Joakim Stenløs

Stroll skadet seg under en sykkelulykke på treningsleir, og var derfor ikke til stede under pre season-testen forrige helg. Det var lenge usikkert om han ville bli klar til helgens løp, og Felipe Drugovich var allerede utpekt som den utvalgte erstatteren om ikke Stroll skulle bli klar. 

– Det var frustrerende å ikke være ute i Bahrain for pre-season testen, og jeg var skuffet over å gå glipp av de tre dagene med løping. Men med tanke på skaden på håndleddet mitt, følte laget og jeg at det var best å fokusere på restitusjon slik at jeg var klar for denne helgen og den lange sesongen som venter, uttaler Stroll.

Selve skaden var ifølge Stroll selv ikke betydelig, men en mindre operasjon var likevel nødvendig. 

– Det var en uheldig ulykke, jeg falt fra sykkelen min da dekket havnet i et hull i bakken, men heldigvis var ikke skaden betydelig og en vellykket mindre operasjon på høyre håndledd løste problemet veldig raskt, forteller Stroll om skaden. 

Det er grunn til å tro at både Stroll og hans nye lagkamerat Fernando Alonso gleder seg til helgen, ettersom at årets Aston Martin-bil foreløpig har vist tegn til solide fremskritt fra i fjor.

ANALYSE: Hva lærte vi fra tre dager med testing?