Hjem Nyheter Hauger etter knallstarten: – Jeg prøvde å ikke la meg rive med

Hauger etter knallstarten: – Jeg prøvde å ikke la meg rive med

Hauger kunne feire pallplass ved første anledning. Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool,

Dennis Hauger er fornøyd etter den imponerede sesongstarten. En nøkkelfaktor var blant annet hvor godt Aurskog-gutten tok vare på dekkene tidlig i løpet.

– Det er alltid godt å komme i gang med en pallplass så jeg er fornøyd med 2. plass. Jeg prøvde å ikke la meg rive med i begynnelsen av løpet og tenkte hele tiden på å ta vare på dekkene så godt som mulig, uttaler Dennis Hauger via sin manager Harald Huysman.

Allerede i første sving kunne det gått galt da det ble svært trangt om plassen rundt nordmannen, men etter at han kom seg helskinnet unna kunne opphentingen starte.

– Det var veldig trangt inn i første sving og det ble en del knuffing uten at bilen heldigvis fikk noe skade. Viste at det var viktig å holde følge med bilene foran meg samtidig som jeg kjørte så mykt som mulig. Etter halvkjørt løp skjønte jeg at jeg kunne begynne plukke  bilene foran. Fra sjette startposisjon til 2. plass i mål, jeg er fornøyd men forholder meg kald fordi dette er bare sesongens første løp og det gjenstår 27 løp. Uansett godt å starte sånn. Jeg må også takke teamet, det er fin gjeng og de jobber knallhardt.

I morgendagens hovedløp starter Hauger fra fjerde startposisjon.

LES OGSÅ: Fantastisk racing av Dennis ga andreplass