Hjem Nyheter Miami tar grep for bedre racing

Miami tar grep for bedre racing

Foto: Peter Fox/Getty Images) / Red Bull Content Pool
Det er ingen tvil om at Miami Grand Prix var noe for seg selv, men selve løpet ble ikke alt for spennende. Nå gjør arrangørene små endringer på banen, og oppdaterer underlaget før årets løp.

Ikke mindre en tre løp går i USA denne sesongen, og først ut er løpet i Miami.

President, Tyler Epp, sier til RN365 at de har hørt på tilbakemeldingene fra førerne etter fjoråret, og gjør endringer for bedre racing.

LES OGSÅ: Atles blogg – slik blir sesongen 2023

Både Max Verstappen og Sergio Perez, hadde klare meninger om baneunderlaget.
– Vi har bestemt oss for å ta av topplaget på asfalten. Vi jobbet sammen med banedesignerne fra Tilke, og funnet frem til en miks som fungerer meget godt. Det siste laget ble gjort denne uken, sier Epp.

Han sier at de i tillegg har gjort noen mindre endringer med mål om å gjøre det lettere å kjøre forbi i 2023-versjonen av Miami Grand Prix.

– Det er ikke noen store endringer i selve layouten, men vi hørte på førerne og har gjort endringer i 13, 14 og 15. Vi har endret noen tangeringspunkter og flyttet noen Tecpro-barrerier, alt selvsagt i samråd med FIA. Selv om ikke endringene, særlig rundt tangeringspunktet i sving 15, vil være spesielt synlig for seerne, tror vi det kan forbedre racingen på den delen av banen.

Epp sier at de har hatt en meget god dialog med både Fia og Liberty, og at alle er godt fornøyd med hva de har fått til i Miami.

Lytt på de beste teamradioene i 2022: