Hjem Nyheter Haas fortsetter med Magnussen og Hulkenberg

Haas fortsetter med Magnussen og Hulkenberg

Foto: Andy Hone / LAT Images / Haas

Gunether Steiner vil fortsette med en erfaren førerduo også neste sesong.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Nico Hulkenberg returnerte til et fulltidssete før årets sesong, og med en kontrakt som var antatt å vare lenger enn ut årets sesong kombinert med imponerende prestasjoner var det egentlig ikke stor tvil knyttet til om tyskeren kom til å fortsette.

Kevin Magnussen returnerte på sin side enda mer overraskende til Formel 1-sirkuset forrige sesong da Nikita Mazepin ble sendt ut bakdøra grunnet Russlands krigføring i Ukraina. I fjor leverte han varene blant annet ved en sensasjonell pole position i Brasil. I år har han vært et stykke bak teamkameraten, men Haas er likevel fornøyd med danskens innsats.

– Jeg tror det er trygt å si at vi har hatt en ekstremt solid førerduo denne sesongen i Formel 1 og til syvende og sist er det ingen grunn til å endre det fremover, forteller teamsjef Guenther Steiner i forbindelse med annonseringen.

Hulkenberg og Magnussen er før sesongens ti gjenværende løp nummer 14 og 18 i mesterskapet med henholdsvis 9 og  2 poeng. I konstruktlrmesterskapet er Haas nummer syv med samme poengsum som Williams, begge med 11 poeng.

LES OGSÅ: Vanskelig fremtid for Frankrike Grand Prix