Hjem Nyheter F1 Albon tror på suksess for Williams i Las Vegas

Albon tror på suksess for Williams i Las Vegas

Foto: Williams

Alexander Albon tror at teamet kan ha en god løpshelg i Las Vegas.

Helgens Las Vegas Grand Prix kjøres på gatebanen som har fått navnet Las Vegas Strip Circuit. I tillegg til at banekartet ser ut som en gris opp ned kan man se en klar tendens; lange rettstrekker. 

Det burde passe Williams-bilen bra. Teamets FW45 har tidligere vist seg å være rask rett frem. I tillegg er det en annen faktor mange er spente på, nemlig kulden. Temperaturen kan falle ned mot fem grader, og det kan også være noe som passer Willams bra. 

– Det er en bane som burde passe oss med tenke på konfigurasjonen, men det burde også passe oss med tanke på temoeraturen, sa Albon til Autosport. 

– I kvalifiseringen tror jeg virkelig det kommer til å være av stor interesse for alle å prøve å få dekkene til å fungere i den temperaturen. Det blir virkelig ikke lett. Men det passer oss mye mer, fortsatte han. 

LES OGSÅ: Pirelli forventer klager i Las Vegas

Samtidig er det noen svinger som lett kan føre til låsing av fremhjulene, noe som har vært en svakhet hos WIlliams. I tillegg er det vanskelig å spå noe på en bane man aldri har kjørt på før. Selv teamenes avanserte simulatore fanger ikke opp alt. 

– Den ene tingen som vil være interessant er ruheten og ujevnhetene på banen, hvor bra jobb de har gjort eller ikke, sa Williams-føreren. 

Alexander Albon har hatt en god sesong, og med sine 27 poeng er han den store bidragsyteren til at Williams er nummer syv i konstruktørmesterskapet med to løp igjen av årets sesong. 

LES OGSÅ: Returnerer til Las Vegas i stor stil