Hjem Nyheter Ocon frustreres over Verstappen

Ocon frustreres over Verstappen

Foto: Alpine

Esteban Ocon var ikke fornøyd med sin nederlandske konkurrent etter kvalifiseringen.

Under kvalifiseringen til Las Vegas Grand Prix ble det en tidlig exit for Alpine-fører Esteban Ocon. Franskmannen som røk ut allerede i Q1 passerte Max Verstappen ute på banen like før han satte i gang med sitt førsøk, men allerede i den første svingen kom Red Bull-føreren på innsiden.

Verstappen ga opp sitt forsøk mens Ocon altså ikke gikk videre, og ingen av de to var spesielt fornøyd med den andre i etterkant. 

– For en vits, ærlig talt. Verstappen stuper inn i sving en som en gal, sa Ocon på teamradioen.

– For en dum idiot, sa Verstappen.

Ekstra bittert var det for Ocon med tanke på at teamkameraten Pierre Gasly viste Alpines potensial da han kvalifiserte som nummer fem. 

Se intervju med Ocon og Gasly her (saken fortsetter under):

Ideelt sett hadde de skapt en større luke mellom hverandre, men begge to hadde allerede brukt lang tid på utrunden. Bruker man for lang tid på en runde uten at det ligger en god forklaring til grunn kan det føre til straff.

– Vi respekterte ikke deltatiden, så vi måtte gå for det. Vi var over deltatiden, det var tre biler i kø, vi måtte gå for det ellers så hadde det vært ulovlig og jeg ble straffer for disse tingene i forrige løp så det kunne ikke skje igjen, fortalte Ocon til Motorsport.com.

Selv om de sånn sett var i samme båt var Ocon likevel frustrert siden Verstappen ikke var avhengig av å få en god tid på det tidspunktet.

– Forskjellen mellom meg og han er at jeg må gjøre en runde fordi jeg hadde trafikk i den første. Og om jeg ikke gjør den andre er jeg ute, sa Ocon ifølge Motorsport.com.

LES OGSÅ: Verstappen raser mot arrangørene