Hjem Nyheter Hauger tilfreds etter F3-comebacket: – Veldig gøy

Hauger tilfreds etter F3-comebacket: – Veldig gøy

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Dennis Hauger var godt fornøyd etter andreplassen i Macao.

Søndag var Hauger tilbake i Formel 3-bilen, og MP-føreren var tilbake i godt gammelt 2021-slag. Til tross for at nordmannen ble kastet inn i løpet i siste liten med de fraværende forberedelsene det innebærer ble Dennis Hauger nummer to i Macao. 

Uten den siste sikkerhetsbilen kunne han potensielt ha feiret som løpsvinner, men andreplassen er uansett svært gledelig for Aurskog-gutten som nok en gang leverer varene på en gatebane. Hauger har tidligere vunnet løp både i Monaco og i Baku.

– Jeg hoppet tilbake i Formel 3-bilen, det har gått en stund siden sist, så det var veldig gøy. God progresjon med teamet gjennom helgen også, og vi hadde virkelig farten inne i det siste løpet. Vi var nære med å ta topplassen men jeg er uansett veldig glad på teamets vegne og det var en god helg for oss, fortalte Hauger etter målgang. 

LES OGSÅ: Hauger sikret andreplassen i Macao

Formel 3-comebacket gikk bra for Dennis Hauger. Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Det er ingen hemmelighet at Dennis Hauger har slitt med å bli tilpass og følgelig levere resultatene han ønsker i Formel 2-bilen. Kontrasten er tydelig til hvor komfortabel og ikke minst rask han var i Formel 3-bilen tilbake i 2021, da han vant Formel 3-mesterskapet på suverent vis. Søndag viste han igjen hvor godt han trives med en bil som passer hans kjørestil.

Hauger kvalifiserte først som nummer åtte, før han avanserte frem til femteplass i lørdagens kvalifiseringsløp. Tidlig i hovedløpet tok han seg frem til tredjeplass, før en sterk omstart med fire runder igjen av løpet sikret andreplassen. 

– Jeg fikk en god start fra siste sving og etter det var det bare å holde gassen i bånn og få riktig tauing. Det var trangt inn i sving tre, jeg tror alle pushet. Det er bare et løp så du gir alt. Det var akkurat ikke nok (med tanke på å ta ledelsen i løpet jour.anm.). Det er litt synd, men det var et bra og morsomt løp og jeg håper alle likte å se på også, avsluttet Hauger. 

Et løp gjenstår av årets Formel 2-sesong med Abu Dhabi som siste stoppested om få dager. Etter det vendes fokuset for fullt mot neste sesong i mesterskapet som innebærer en ny bil. Den skal etter rapportene ligne mer på en Formel 1-bil, og også mer på en Formel 3-bil som Hauger søndag viste at han trives svært godt med. 

LES OGSÅ: Hauger går for gull med MP