Hjem Nyheter F1-treninger: Albon krasjet mens Sainz holdt ut i comebacket

F1-treninger: Albon krasjet mens Sainz holdt ut i comebacket

Foto: Ferrari

Natt til fredag norsk tid rullet løpshelgen i Australia i gang med to Formel 1-treninger. I den første treningen var det McLaren-fører Lando Norris som toppet resultatlisten foran Max Verstappen og George Russell. 

Etterhvert ble treningen avbrutt med rødflagg da Alex Albon dundret inn i murveggen. Bilen hans var ikke klar til den neste treningen, og det er også uvisst om den blir klar til resten av helget. Om chassiset ikke kan repareres har ikke Williams en erstatning på plass i Melbourne. Teamsjef James Vowles har bekreftet at det i det scenarioet er aktuelt å sette Sargeant på sidelinjen. 

I den andre treningen var det Charles Leclerc som var raskest foran Max Verstappen. Carlos Sainz som denne helgen returnerer til bilen etter å ha vært ute med blindtarmbetennelse ble nummer tre, og det ser ut til at fysikken holder mål allerede nå. 

LES OGSÅ: Stenshorne sikret topp 12 i kvalifiseringen